”Tænk en - gang”

Vores nye vandregruppe ”Tænk en - gang!” er et tilbud til dig, som gerne vil have rørt kroppen samtidig med, at du reflekterer og samtaler med dine følgesvende på turen. Der er fokus på fællesskabet og den gode samtale.  

”Tænk en-gang!” er et forum, hvor vi får tænkt over spørgsmål i livet ved små reflektionsopgaver undervejs på vandringen. Der vil også være plads til at vende stort og småt, som måtte trænge sig på fra dagligdagen, og som man kunne have brug for at tale med et medmenneske om. Det vil vi forsøge at skabe mulighed for undervejs på gå-turen.

Helle og Linda fra Nr. Tranders Kirke er gå-værter og planlægger ruten og de overordnede emner til vandringerne. Vi mødes og vandrer 30-45 min. og efterfølgende har vi en hyggestund med kaffe og the i kirkecentret på 30 min. Hér fortsætter vi den gode samtale og afrunder dagens emner.

Vi mødes i kirkecenteret, tirsdage i ulige uger kl. 10:00. 

Det er gratis at deltage på holdet, som henvender sig primært til folkekirkemedlemmer. Ring eller send SMS og tilmeld dig til vandring hos Helle på tlf.: 22107824.

Vandregruppen giver dig mulighed for at skabe nye bekendtskaber i uformelle rammer.